TA EN TITT PÅ KITCHN

Kök är något av ett hjärta i ett hem. Det är där man ofta samlas och det är platsen som ska nära familj, släkt och vänner. Idag finns det nya praktiska lösningar och spännande möjligheter till att göra köket både funktionellt och trivsamt att vara i. Allt finner du butiken för kök och bad hos SATAB.

Det är inspirerande att besöka köksutställningen hos SATAB. Känna känslan i de mjukstängande lådorna och fundera på om en vit keramikhäll skulle passa i hemmet. Hjälp på vägen får kunderna av Annelie Jademark och Susanne Wettergren som är på plats i butiken. – Vi har valt att satsa på danska märket kitchn som har ett brett utbud av köksluckor i olika material, berättar Annelie Jademark. Det står för relativt billiga kök åt det exklusivare hållet. Man får enormt mycket kök till en peng som inte ligger så mycket högre än hos vår svenska möbeljätte. Med kitchn följer konceptet ALLT eller INGET. Väljer man ALLT sköter SATAB hela jobbet, från design till leverans och montering. En del gör vissa delar själva och låter SATAB ta hand om resten. Väljer man INGET hämtas köket i platta paket och monteras i kundens regi.

Proffs på kök i butiken

I butiken får köksspekulanter all den hjälp som behövs för att välja ut och designa sitt nya kök. Personalen har såväl känsla som unik bakgrund för sitt arbete; Annelie som hemkunskapslärare och Susanne som heminredare. Därigenom kompletterar de varandra väldigt bra. – Jag har jobbat i många olika kök och vet vad som fungerar och vad man bör tänka på, säger Annelie. Vi gör även storkök åt kommunen och där är det framför allt fokus på praktiska lösningar medan design är viktigare i ett privat hem. Med kundens mått framför ögonen tar SATAB fram designförslag som planskiss och i 3D. Komplett med alla mått inritade och en offert på köket, inklusive de vitvaror som ska ingå. SATAB har valt Gorenje och Cylinda för kvalitet, funktion och design.

Hembesök ger den rätta känslan

Med egna hantverkare kan SATAB erbjuda allt inom ett tak. Det går snabbt och smidigt, samtidigt som jobbet blir professionellt utfört på ett hantverksmässigt sätt. En bra investering för ett kök som ska leva länge. – Här får man mycket för pengarna och all den hjälp som kan behövas, uttrycker Annelie. Vi åker även på hembesök för att kunna ge kunderna ett personligt kök. Då ser man hur de har inrett resten av sitt hem och kan ta med den känslan i designen av köket. – Jag trivs fantastiskt bra i det här jobbet och gillar att klura ut lösningar. Till exempel att få ut mycket väggyta i ett trångt kök, eller anpassa ett öppet kök i anslutning till ett vardagsrum. Här har vi koll på vad det finns för möjligheter.