VI GÖR ALLT, ÖVERALLT!

Redan när vi startade bolaget 1989 sade vi att SATAB fixar allt. Då var vi ett alltjänstföretag som utförde olika tjänster. Allt från att sanera mark och oljetankar till att skotta snö och plöja bondens åker. Det var framför allt omväxlingen vi var ute efter, samt att ha kul i jobbet.

Vår slogan ”vi gör allt, överallt” har levt med oss under åren som gått, men idag är den riktad mot våra affärsområden: Byggservice/ lägenhetsrenoveringar samt större totalentreprenader så som fasadrenoveringar och stambyten. Organisk tillväxt har lett oss dit vi är idag. Vi har kämpat på och byggt upp en stabil grund genom att göra bra jobb och skapa goda relationer.

Ingenting är omöjligt för oss, vi är flexibla och kan ställa upp med mycket folk på kort tid. När vi får uppdrag utför vi dem så bra som möjligt. Vi ställer även upp på obekväma arbetstider, under semestrar och helger.

I bolaget har vi ett bra gäng som trivs med varandra, där alla tillåts att ta ansvar över sina egna arbetsuppgifter. Samtidigt hjälps vi åt och tar tillvara de kunskaper och erfarenheter som är en ovärderlig tillgång i en verksamhet som vår.

Vi är hela tiden intresserade av utveckling och håller ständigt ett öga öppet mot nya möjligheter och nya samarbeten.

Fredrik ”Figge” Andersson, Peder Jensen och Tomas Engström